Домой Media HOROSCOP: Topul celor mai norocoase zodii

HOROSCOP: Topul celor mai norocoase zodii

Locul 1 — Leu 

În acest top al celor mai norocoase zodii, Leii sunt pe locul întâi deoarece au noroc cu carul, de aceea uneori nu știu să-l aprecieze. Lamentările nu-și au rostul pentru că într-un fel sau altul reușești să atragi norocul de partea ta. Singura problemă o ai în dragoste, unde simți că norocul te părăsește din când în când.

Locul 2 — Gemeni 

Nu miști un deget și norocul dă peste tine. Tu ești una dintre puținele zodii care declară cu tărie că sunt cu adevărat norocoase și profită la maximum de acest lucru. Te-ai născut norocoasă, iar acest lucru nu se poate schimba.

Locul 3 — Săgetător 

Tu faci parte dintre acele zodii care nu prea știu ce este ghinionul. Chiar dacă dai de greu și pare că norocul te ocolește, nu te lamenta pentru că de foarte multe ori apare din senin, când te aștepți mai puțin.

Locul 4 — Scorpion 

Trebuie doar să îți dorești ceva foarte mult și norocul nu te ocolește, deoarece ești una dintre zodiile cele mai norocoase.

Locul 5 — Capricorn 

Nu stai și aștepți să-ți cadă norocul din cer, ci muncești și te organizezi în așa fel încât el să-ți apară mereu în cale. De aceea te numeri printre zodiile norocoase care știu exact cum să atragă norocul de partea lor atunci când se afla într-o situație aparent fără ieșire.

Locul 6 — Vărsător 

Tu ai noroc, dar trebuie să înveți să nu-l mai ratezi, cum faci deseori. La tine, norocul apare ca în filmele SF, de nicăieri, așa că fii pe fază!

Locul 7 — Berbec 

Atragi norocul prin multă muncă și te declari mulțumită atunci când ai realizat cu brio ceea ce ți-ai propus. Deși la tine norocul nu vine din senin, știi exact cum să profiți de el atunci când îl întâlnești.

Locul 8 — Pești 

Ești dominată de planeta norocului, Jupiter. Păcat că ești cam nehotărâtă în viață și te poți «împiedica» aiurea sau poți ignora norocul care este chiar în fața ta.

Locul 9 — Taur 

S-ar putea spune că de multe ori norocul trece pe lângă tine pentru că nu-l bagi în seamă și nici nu știi cum să-l exploatezi. Chiar dacă îți place să spui că ești mai mult ghinionistă, să știi că norocul te ocolește tocmai pentru că nu privești în jur.

Locul 10 — Balanță 

De multe ori, norocul îți scapă printre degete pentru că ești superficială. Norocul în dragoste este cel care te împlinește sufletește și te ambiționează să faci tot ceea ce ți-ai propus.

Locul 11 — Fecioară

La tine, norocul se realizează cu munca multă, disciplina și rigurozitate, iar un noroc apărut din senin te face suspicioasă și neîncrezătoare.

Locul 12 — Rac

La tine, norocul nu este mereu de partea ta, dar asta mai mult pentru simplu fapt că nu crezi în el. O atitudine mai optimistă te-ar ajuta foarte mult atunci când ai nevoie de noroc, potrivit antena3.ro.


Preluat de la: Publika.md

Must Read

Can you order Zyloprim 300 mg online * Buy Generic Medications * Fast Worldwide Shipping

Can you order Zyloprim 300 mg online Rating 4.7 stars, based on 287 comments | Price start from $0.35 Per pill Generic Zyloprim Generic Zyloprim 300 mg online canada....

All Credit Cards Accepted — Cost Of Prometrium cheap — Fast Delivery

Cost Of Prometrium cheap Rating 4.5 stars, based on 181 comments | Price from $1.99 Per pill Generic Prometrium Best Pharmacy To Buy Prometrium OTC. Generic Prometrium (Progesterone) is...

Order Xalatan 2.5 ml cheap / Personal Approach

Order Xalatan 2.5 ml cheap Rating 4.5 stars, based on 53 comments | Price from $49.72 Per bottle Generic Xalatan How To Get Cheap Xalatan Generic. Generic Xalatan (latanoprost)...

Cost Of Kamagra Soft 50 mg online — Fastest U.S. Shipping — Online Pill Store

Cost Of Kamagra Soft 50 mg online Rating 4.7 stars, based on 332 comments | Price from $4.37 Per soft tab Generic Kamagra Soft Best Pharmacy To Purchase Generic...

Synthroid 50 mcg from india — Cheap Candian Pharmacy

Synthroid 50 mcg from india Rating 4.7 stars, based on 382 comments | Price from $0.22 Per pill Generic Synthroid Synthroid 50 mcg online canada. Synthroid (levothyroxine) is a...