Домой Media HOROSCOP: Topul celor mai norocoase zodii

HOROSCOP: Topul celor mai norocoase zodii

Locul 1 — Leu 

În acest top al celor mai norocoase zodii, Leii sunt pe locul întâi deoarece au noroc cu carul, de aceea uneori nu știu să-l aprecieze. Lamentările nu-și au rostul pentru că într-un fel sau altul reușești să atragi norocul de partea ta. Singura problemă o ai în dragoste, unde simți că norocul te părăsește din când în când.

Locul 2 — Gemeni 

Nu miști un deget și norocul dă peste tine. Tu ești una dintre puținele zodii care declară cu tărie că sunt cu adevărat norocoase și profită la maximum de acest lucru. Te-ai născut norocoasă, iar acest lucru nu se poate schimba.

Locul 3 — Săgetător 

Tu faci parte dintre acele zodii care nu prea știu ce este ghinionul. Chiar dacă dai de greu și pare că norocul te ocolește, nu te lamenta pentru că de foarte multe ori apare din senin, când te aștepți mai puțin.

Locul 4 — Scorpion 

Trebuie doar să îți dorești ceva foarte mult și norocul nu te ocolește, deoarece ești una dintre zodiile cele mai norocoase.

Locul 5 — Capricorn 

Nu stai și aștepți să-ți cadă norocul din cer, ci muncești și te organizezi în așa fel încât el să-ți apară mereu în cale. De aceea te numeri printre zodiile norocoase care știu exact cum să atragă norocul de partea lor atunci când se afla într-o situație aparent fără ieșire.

Locul 6 — Vărsător 

Tu ai noroc, dar trebuie să înveți să nu-l mai ratezi, cum faci deseori. La tine, norocul apare ca în filmele SF, de nicăieri, așa că fii pe fază!

Locul 7 — Berbec 

Atragi norocul prin multă muncă și te declari mulțumită atunci când ai realizat cu brio ceea ce ți-ai propus. Deși la tine norocul nu vine din senin, știi exact cum să profiți de el atunci când îl întâlnești.

Locul 8 — Pești 

Ești dominată de planeta norocului, Jupiter. Păcat că ești cam nehotărâtă în viață și te poți «împiedica» aiurea sau poți ignora norocul care este chiar în fața ta.

Locul 9 — Taur 

S-ar putea spune că de multe ori norocul trece pe lângă tine pentru că nu-l bagi în seamă și nici nu știi cum să-l exploatezi. Chiar dacă îți place să spui că ești mai mult ghinionistă, să știi că norocul te ocolește tocmai pentru că nu privești în jur.

Locul 10 — Balanță 

De multe ori, norocul îți scapă printre degete pentru că ești superficială. Norocul în dragoste este cel care te împlinește sufletește și te ambiționează să faci tot ceea ce ți-ai propus.

Locul 11 — Fecioară

La tine, norocul se realizează cu munca multă, disciplina și rigurozitate, iar un noroc apărut din senin te face suspicioasă și neîncrezătoare.

Locul 12 — Rac

La tine, norocul nu este mereu de partea ta, dar asta mai mult pentru simplu fapt că nu crezi în el. O atitudine mai optimistă te-ar ajuta foarte mult atunci când ai nevoie de noroc, potrivit antena3.ro.


Preluat de la: Publika.md

Must Read

В Россию пытались ввезти польские яблоки под видом молдавских

Свыше 500 кило свежих яблок из Польши обнаружено, изъято и уничтожено сотрудниками астраханской таможни, пограничным управлением ФСБ России по Республике Калмыкия и Астраханской области, а также местными чиновниками Россельхознадзора,...

Погода в Молдове на 16 апреля: Всего 9 градусов и тепла и снова дожди

Согласно прогнозу синоптиков, во вторник, 16 апреля, ночью на всей территории республики ожидаются дожди.В столице температура днем составит +6…+9 градусов, ночью +2…+5 градусов.На севере Молдовы температурные значения ожидаются на уровне...

СМИ: шпиль и часы собора Парижской Богоматери обрушились из-за пожара

13фотографий13фотографий13фотографийОб этом сообщили корреспонденты телеканала BFMTV с места событий.Истокиник: News.Mail.ru

Макрон отменил обращение к нации из-за пожара в соборе Парижской Богоматери

Президент Франции Эмманюэль Макрон принял решение изменить свой график из-за масштабного пожара, охватившего собор Парижской Богоматери. Об этом сообщает агентство Франс Пресс. Предполагалось,...

Трамп призывал побыстрее тушить собор Парижской Богоматери

Президент США Дональд Трамп прокомментировал пожар в соборе Парижской Богоматери. Американский лидер призвал экстренные службы французской столицы действовать...